Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2008 16:40 - Survivor
Автор: 5thangel Категория: Други   
Прочетен: 1390 Коментари: 0 Гласове:
1



SURVIVOR
[sə"vaivə]
1. останал жив/оцелял човек
2. оцелял/съхранил се предмет и пр.

Скоро мернах реклама на следващият сезон на „Сървайвър”. Не, че имам желание или немерение да участвам, просто докато гледах в главата ми се зароди пъклен план. Всички държави, в които се прави „Сървайвър”, вместо да одят на гъза на географията за снимки, да вземат да си реализират предаванията в България. То колко „касови” продукции (от рода на Рамбо 8002 ) се снимат тук, та няколко „Сървайвър”-а ли няма да се спретнем?!

Казано накратко гениалността на идеята ми е следната: На всеки от участниците в риалито (дет се излъчва на запис) се дава  по една минимална работна заплата и след това се пускат да оцеляват един месец в/у 110 993 кв. км площ. Да ги видя аз как шъ оцелеят... Шъ оцелеят мъдиииииии.

Американците обаче ще са лесни- хамбургери, чипс, диетична кола и трева и всчко ще е ток. Ще маат гащите по цял ден напушени,а като свършат парите ще оцеляват с „позитивно гледане на нещата”. И без това са по 150 кг. по бельо, та малко „лечебно” гладуване няма им се отрази зле. 

Френските минети, тваааа шансони идея нямам как ще оцеляват. Ще започнат вероятно с вино + броколи със смръдливо сирене. Ма като свърши парАта?!Ай жените са лесни. Те ще ядат пишките на мъжете, ама мъжете к’во ли ще ядат?! Не мога ги мисля повече.

Ханс, Гюнтер, Хелга и пр. от Германия ич не ги ща за „Сървайвър”. И без туй по цяло лято им гледаме дебелите, бели задници... Т’вааа дебелите, бели седалищни мускули по родното черноморие с редовното „Гут моргер”. Гут, гут, гутуранамайк... Така де.

Китайците категорично няма ги каним за „Сървайвър”, че както се множат в геометрична прогресия, току- виж за има- няма време сме станали малкият Китай.

Правим обаче един Виетнамски „Сървайвър” в Бг и решаваме генерално проблема с бездомните кучета. Даже и минимална за оцеляване не им требе. 3 кашона дървени въглища „Цър- пър” + едно барбекю и аре. Проблеми йок!

Арменски „Сървайвър” в България:
След сложни изчисления, чертане на схеми, графики, координатни системи и решаване на интеграли арменците ще заявяват, че със заплата по- малка от средната годишна температура в Аляска, не може да се живее един месец! Ще продадат формата на предаването и изчисленията за около 2 милиарда и ще отидат в Русия, да правят пари.

Кат написах Русия та се сетИх. Руският „Сървайвър” в Бг би протекъл долу- горе така:

Ден 1. На участниците са раздадени средствата за оцеляване. Парите са събрани на куп и всички тръгват към най- близкият супермаркет за „Х” кашона водка и 3 буркана кисели краставички. Масов бой пред магазина. Половината участници са на мнение, че 1 буркан кисели краставички е достатъчен.

Ден 2. Поркане.

Ден 3. Участниците решават да преброят наличните бутилки водка. Броят веднъж- оказва се, че имат 25 бутилки. Броят втори път- оказва се, че имат 98 бутилки водка. Броят трети път- 65 бутилки. Отказват се от броенето и отварят нова бутилка водка.

Ден 4-9. Поркане.

Ден 10. Един от участниците решава да завърже разговор: „А бе, не мислите ли, че тая водка не изглежда толкова гадна, колкото през първият ден?”
„Е-е-е-е-е-е-е-е, наду ни главите! Ще пием ли, или ще си приказваме?!?!

Ден 11-15. Поркане.

Ден 16. Водката е свършила. Всичко, което имат са 2 буркана кисели краставички. Двама от участниците обаче, се оказват ядрени физици. С подходяща подредба на празните бутилки от водка, успяват да фокусират слънчев лъч, който насочват в/у бурканите с кисели краставички. За един следобяд се сдобиват с 2 буркана спирт от кисели краставички. Поркане.

Ден 17. Някой е бутнал 4 от бутилките и е пренасочил слънчевият лъч в/у близките дървете. „Я, дървесен спирт... Хм, не е лош...” Поркане.

Ден 18. При сървайвърите пристига човек от близкото село. С треперещ глас обяснява как следобяда докато пасял овцете си, някаква неведома сила превърнала 2 от тях в чевермета. „Мамка му, някой пак е пренаредил бутилките!”

Ден 19-25. Поркане на дървесен спирт. Скука. За разнообразие сървайвърите експериментират с координатите на светлинният лъч. Северна, Южна и Централна Америка вони. Минавайки през въпрсните места, светлинният лъч напрАйл всичкото кактус на текила.

Ден 26. При сървайвърите пристигат екипи от НАСА, Пентагона, ФБР, КГБ, Гестапо, ДС и Второ районно. Фърлят им един кьотек за назидание, конфискуват светлинният лъч и им изтриват спомените, чрез хипноза по метода на Брус Лии.

Извод- По- страшното от руският танк е пияния му екипаж!

 

P.S. Е-бах му майката на хубавото предване!



Тагове:   Survivor,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: 5thangel
Категория: Други
Прочетен: 253638
Постинги: 37
Коментари: 157
Гласове: 581
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031