Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2008 13:51 - Жени в наличност!
Автор: 5thangel Категория: Други   
Прочетен: 3762 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 20.03.2008 13:53


Жена! Това звучи гордо. Особено, ако жената има руса/ черна/ червена (взависимост от предпочитанията на мъжа) коса или голям бюст, или дълги крака, или сини очи, или най- добре всичко заедно… Все пак жената е най- доброто, което Бог е създал за мъжа... Е... Освен, ако мъжът не е гей.

В нашият скормен град има изобилие от жени. На всеки двама мъже се падат по около седем жени, защото всеки трети, всъщност си има... Мъж. И понеже аз друга работа си нямам, та реших да направя скромна класификация на арсеналът от жени, който имаме в наличност.

„Сервитьорка”

Любими думи, с които обича да я наричат: смирнофф- че, абсолют- че, савой- че, ариан- че и пр.
Място, на което може да я срещнете: естествено- работното и място.

Този тип жена много често е красива като богиня и има походка на пантера, но е много вероятно преди да я заговориш, да ти изтърси лафа „К’во шъ пииш, въ, змей?”... А, ако това по някаква случайност Не се случи, ходи бързо у черквата да палнеш една свещ или взЕми та пусни един фиш. Късметът ти е проработил!

 „Шопинг- маниачка”

Любими думи, с които обича да я наричат: бонбонче, пиленце, муци и пр.
Място, на което  може да я срещнете: молове, магазини за козметика, молове, магазини за козметика, молове...

За нея поетът е казал „Жена с пари е като луд с картечница”. Този тип жена много прилича на презерватив- прекарва повече време завряна в портфейлът на мъжа, отколкото в употреба. За да я видиш гола ще ти се наложи да и купиш достатъчно дрехи. Тя е красива, умна, забавна. Търсиш такава жена? По- добре търси пари. После тя сама ще те намери.

„Домакиня”

Любими думи, с които обичат да я наричат: картофче, грахче, бобче, турлю гювеч и пр.
Място, на което може да я срещнете: била, метро, кауфланд.

Тази жена с лекото може да ти приготви пълнена патица по пекински, куцо пиле с домат и филе от акула с орехов сос... Само за 3 часа. Хобито и е правенето на компоти и сладко от къпини. При добро отношение, може да ти свари и ракия. Ухае на „ехо савекс” и „мистър пропър”. А си посмял да влезеш с обувки, а после ще се наложи да те сглобяват в лабораторни условия, щото умее добре да върти точилката... Не само в кухнята...

„Мрънкало”

Любими думи, с които обича да я наричат: милооо, златооо, пилеее, слънцеее
Място, на което може да я срещнете: там, където най- малко предполагаш

 Е, те такава жена не пожелавам и на най- големият си враг. Женската и логика ще се отрази трайно на мъжката ти психика. Няма угодия на такава жена. Или тоалетната хартия ще е твърда, или самата тоалетната ще е неподходящо изложение за пишкане... Чуеш ли „Милооо, трябва да изясним отношенията си”- загазил си здраво. Очаква те 3 часова пледоария. По- добре се съгласявай с всичко, че лошо ти се пише иначе. Имал си приятели и роднини хобита, навици... Забрави за всичко - вече имаш нея! С теб, тя може и да е уцелила джакпота, но товят късмет е 3-ка от тото- то или линия в бингото на Централна гара.

„Поп- Фолк Звезда”

Любими думи, с които обича да я наричат: писе, коте, зайче, пате, бебче, захърче и пр.
Места, на които може да я срещнете: Планета пайнер клуб, Най клуб, механа „Воденицата”, механа „Бялата чешма”, „Синият вир”, „Старата къща” и др.

Този тип жени, обикновено са копия на Вероника, Малина, Емилия, Гергана, Петкана или Драгана... Пиратски копия! Правят смели съчетания на зелено, лилаво и цвят „праскова” в облеклото си (щото така е модерно) + огнено червено червило и сребристи обувки. Красотата им е обратно- пропорционална на интелекта им, или казано с 2 думи- тъпи са като носа на венецианска галера. За сметка на това самочувствието (в някои случаи и задника) им е голямо колкото Колизеума или Хеопсовата пирамида, или колкото двете взети заедно.

„Грозна като смъртта”

Любими думи, с които обича да я наричат: съкровище, цвете мое, неотразима
Място, на което може да я срещнете: сигурни ли сте, че искате да знаете?

Тази представителка на нежният пол обикновено изглежда като по- малката сестра на Медуза Горгона. Висока е над 1.80 и е 150 кг... По бельо. Може да вдигне още толкова от лежанка. Заради нея от „Жилет” са измисли ножчетата „турбо мач три” с титаниево покритие. Пие по каса бира и 3 литра „Цар Киро” за отскок. Фенка е на латино сериалите, на които плаче неудържимо, а интелектът и е колкото на една мавърска колесница с волски впряг. Мислите си как му „става” на един мъж с такава жена? От страх, от страх му „става”.

CLS” 

Любими думи, с които обича да я наричат: в процес на проучване
Място, където може да я срещнеш: в процес на проучване

Тя е красива и умна, сексапилна и страстна... Тя е стилна, тя е интелегентна, тя е добре облечена и добре поддържана, тя може да разговаря на всякакви теми, тя танцува като богиная, тя харчи парите умно, тя е идеалният бизнес партньор, тя е мила и отзивчива, тя е решителна и смела, тя прави секс като никоя друга на света тя .... Абе, я се събуди, тя просто не съществува...

 
П.п. Вероятно пропускам доста други типове жени, но само за тези се сетих на първо четене. Чувствайте се свободни да допълните... :)

 

 

 

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Чува ли се смях отсреща!
20.03.2008 13:58
Хаааааааааааааааа!
цитирай
2. анонимен - Ха, и да добавя
20.03.2008 14:00
ми сложи и едно пъстро съчетание от някои породи горе...та да ни нацелиш отвсякъде
много сладък постинг иначе
цитирай
3. koker - =)
20.03.2008 15:38
E посрах се от смях!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: 5thangel
Категория: Други
Прочетен: 255970
Постинги: 37
Коментари: 157
Гласове: 581
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930